Ma-Vr geopend van 17.00 - 22.00 uur, weekend 11.00 - 22.00 uur | 071 - 580 1590

Agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze openbare activiteiten.

Cash before Doors

Cash before Doors

Op 16 februari 2019 treden The Doors in Concert op in de Bles. In twee sets verplaatst de band ons naar de tijd van de uit Los Angels komende formatie van Jim Morrison, Ray, John en Robby. En alsof dat nog niet voldoende garantie is voor een... - Lees verder

Nieuwjaar vieren in De Bles

Ook dit jaar willen we graag 2019 weer starten in de Bles. Hopelijk mogen we dit jaar wat langer doorgaan. Daarover spreken we de komende maand met de gemeente en hulpdiensten. We houden jullie op de hoogte.

- Lees verder

Kerst-koppelklaverjassen in De Bles

Zoals ieder jaar vindt ook dit jaar het kerst koppelklaverjastoernooi plaats in De Bles op tweede kerstdag. Aan de invulling van het programma zal weinig veranderen. Wel vervalt de loterij. 

- Lees verder

De Bles Xmas Markt

Zondag 16 december 2018 van 16.00 tot 21.00 uur zal de Bles omgetoverd worden tot een sfeervolle kerstmarkt om het kerstgevoel aan te wakkeren.  

Ondernemers en particulieren zullen je verrassen met hun... - Lees verder

Eerste esportsday in De Bles

Op 13 oktober organiseert Sportvermaak in samenwerking met De Bles een E-Sportsday. Electronics Sports worden groter en groter, zo staat het organisatiecomité van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs open voor E-Sports. Stadions gevuld met... - Lees verder

open monumenten dag

Monumentendag

Ons 333 jaar oude pand is een monumentaal pand en is dagelijks te bezichtigen en een fijne plek voor een drankje of een etentje, maar ook op monumentendag ben u van harte welkom.

- Lees verder

Oldtimer rit

De jaarlijkse Stompwijkse old timer rit

- Lees verder
© De Bles Horeca 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden