Brasserie achtergrond
Hapje eten?
Reserveer een tafeltje en
geniet van onze heerlijke gerechten
direct
reserveren
"De kaart zag er super uit en ook aan de kids wordt gedacht. Niet alleen hebben ze een geweldige speelkelder met leuke, schone en hele speeltjes, maar ook een uitgebreid kindermenu!"
*
"Echt een aanrader voor als je geen zin hebt om te koken, of om gewoon doordeweeks gezellig en lekker uit eten te gaan."
*
"Echt een super tent! Goede bediening, relaxte sfeer en heerlijke koffie, binnenkort maar eens langs voor de daghap!"
 
Facebook 4,5
Google 4,3

Over de brasserie


Toe aan een heerlijk Bles momentje?

Een heerlijke kop versgemalen koffie, borrelen in een ontspannen sfeer, een gezellige lunch in een sfeervolle binnentuin of een uitgebreid diner van de veelzijdige menukaart? Bij brasserie de Bles is het allemaal mogelijk. Tussen het groen gelegen landschap is brasserie de Bles gemakkelijk te bereiken.

Kun je niet kiezen tussen al het lekkers op dat kaart? Kies samen met je tafelgenoten voor ‘share dining’ en geniet van verschillende gerechten met elkaar. Ook aan de kleintjes is gedacht, zodat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen in ons restaurant. Onze sfeervolle brasserie is elke dag van 10 tot 22.00 uur geopend waardoor uw altijd gastvrij wordt ontvangen. Er komen is gemakkelijk. Weggaan is een stuk lastiger.

Maak een reservering om het unieke ‘Bles momentje’ zelf te ervaren!

Brasserie de Bles
Contact