Di-Vr 17.00 - 22.00 | Za-Zo 12.00 - 22.00 | 071 - 580 1590
woensdag 12 mei 2021

Wederom geen Polderdag, dus De Groene Klaver biedt u als alternatief: De Polderdagquiz

Terug naar het overzicht

Voor het tweede jaar op rij kan de Polderdag geen doorgang vinden. Omdat het enorm zonde zou zijn als zoiets moois als de polderdag verloren gaat door deze crisis, is door De Groene Klaver het initiatief genomen om dit jaar door middel van een online quiz toch aandacht te besteden aan het fraaie polderlandschap rondom Leiden.

De quiz kan natuurlijk niet tippen aan een rondje op uw fiets door het polderlandschap, maar met de huidige beperkingen is deze quiz toch een leuke manier om een (virtueel) kijkje te nemen in de polder, om de kennis bij te spijkeren en zelfs om prijzen te winnen. En ongetwijfeld worden belangstellenden gestimuleerd om er binnenkort zelf op uit te trekken.

Presentatie
De quiz start om 20:00 uur en wordt live uitgezonden vanuit horecabedrijf De Bles in Stompwijk. De quiz zal worden gepresenteerd door Yvonne van der Geest van Café De Meester uit Zoeterwoude samen met Arjen van Leeuwen van De Vergulde Vos uit Rijpwetering. De horeca ín dit landelijk gebied verleent graag de medewerking om de traditionele polderdag warm te houden.

Waar kun je kijken?
U kunt de uitzending bekijken via: https://www.twitch.tv/polderdag

Hoe speelt u mee?
U kunt meespelen door thuis de antwoorden op een briefje te schrijven. Wilt u echter in aanmerking komen voor de prijzen, dan kunt u meespelen met de quiz via https://app.wooclap.com/polderdag. U kijkt dan op één apparaat (computer, laptop of tablet) naar de uitzending en met een ander apparaat (mobieltje of tablet) kunt u uw antwoorden invoeren. Het gaat in totaal om ca. 60 meerkeuzevragen, die door de diverse ANV’s (agrarische natuurverenigingen) zijn gemaakt.


© De Bles Horeca 2019 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden