Feesten en Partijen achtergrond
U gaat een feestje geven?
Kies voor onze sfeervolle locatie
met vele mogelijkheden
Direct informatie
aanvragen

Mogelijkheden


Met het opsommen van de ‘standaard’-mogelijkheden van de Bles zouden we U en onszelf te kort doen. De mogelijkheden bij De Bles zijn oneindig. Een idee of voorstel moet wel erg uitzonderlijk of onrealiseerbaar zijn voordat wij er niet aan meewerken.

Ons vaste podium met beamer in de brasserie wordt ingezet voor bands of DJ’s, maar ook om waardevolle zaken voor een feesteling tentoon te stellen. Zo hadden wij al een keer een oude brommer en een Harley Davidson op het podium staan, maar ook etalagepoppen met de oorspronkelijke trouwkleding van de jubilarissen. Wordt het podium niet gebruikt dan kan op de achterwand een foto, een slideshow of een film worden weergegeven. Door de sfeervolle ledverlichting misstaat een leeg podium ook niet.

Eten

Een diner, een buffet, een barbecue, een walking dinner of klassieke/eigentijdse borrelhapjes. In onze professionele keuken bereidt ons chef-kok met veel passie voor zijn werk de gerechten die u wenst. Afgelopen jaar mochten we een walking dinner bereiden voor een reislustig stel waarbij elke gang afkomstig was uit een van favoriete vakantielanden van dit echtpaar. Erg leuk, verrassend en lekker!

Extra’s

Wij denken graag mee welke extra’s bij uw feest passen en uw feest onvergetelijk maken voor uw gasten. Dat kan variëren van een artiest bij de ingang voor de ontvangst tot een cocktailbar in de zaal bij een beachparty of een high tea. Uw wens staat centraal.

Persoonlijk

Wij vinden het extra leuk om uw feest te personaliseren. Daar hebben we verschillende manieren voor. Voor de hand liggend zijn uw persoonlijke menukaartjes of het projecteren van uw persoonlijke foto, maar wat dacht u bijvoorbeeld van gepersonaliseerde lampenkampen of tafellampjes? de Bles feesten en partijen
Contact