Feesten en Partijen achtergrond
U gaat een feestje geven?
Kies voor onze sfeervolle locatie
met vele mogelijkheden
Direct informatie
aanvragen

Onze Zalen


De Brasserie

Capaciteit: van 75 tot 500 gasten
Onze hoofdzaal is onze riante brasserie waarin u tot - afhankelijk van de opstelling -  tot ca. 350 gasten kunt ontvangen (staande receptie). De brasserie is te combineren met onze brasseriebar waardoor de ruimte een extra capaciteit krijgt van nog eens ca. 150 gasten. Onze brasserie kenmerkt zich door de sfeervolle inrichting, een goed bereikbare bar in het midden van de zaal en een sfeervol en vast podium dat ingezet kan worden voor bijvoorbeeld een band of een D.J. De brasserie heeft een fraaie beschutte buitentuin waarmee uw feest tot 10 uur ’s avonds ook (deels) buiten gevierd kan worden. Ook zijn er een beamer en muziekinstallatie beschikbaar en een toilet voor mindervalide gasten. Onder het podium bevindt zich een Olli+jeujeu kinderspeelhuis. Dit speelhuis kan ingezet worden ter vermaak van de kleinste gasten, maar ook gesloten worden waardoor deze volledig uit het zicht verdwenen is. 

De Brasseriebar

Capaciteit: van 35 tot 100 gasten
De Brasseriebar heeft dezelfde uitstraling als de brasserie, maar is apart inzetbaar als een kleinere sfeervolle feestzaal. Een akoestische schuifwand scheidt de brasseriebar volledig van de brasserie. In de brasseriebar is alles beschikbaar wat u nodig geeft voor een geslaagd feest. Van een bar tot een geluidsinstallatie met microfoon en van feestelijke verlichting tot klimaatbeheersing. Extra voordeel van de brasseriebar is dat deze ruimte aan ons terras grenst aan de voorzijde van ons pand waardoor u tot 22 uur ’s avonds uw feest ook (deels) buiten kunt laten plaatsvinden. 

’t Woonhuys

Capaciteit: van 10 tot 100 gasten
’t Woonhuys is gevestigd op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift of met de trap. Het woonhuys is eveneens een sfeervolle ruimte, maar heeft een iets meer formeler karakter dan de brasserie en de brasseriebar. Ook ’t woonhuys beschikt over een eigen bar, klimaatbeheersing, een geluidsinstallatie met microfoon, een beamer en eigen toiletgroepen incl een toilet voor mindervalide gasten. 

De Sportsbar

Capaciteit: van 20 tot 50 gasten
De sportsbar is een jeugdig en kleurrijke kleine bar met verschillende televisies, een poolbiljarttafel en een beamer met groot scherm. De inrichting straalt niets dan sport uit. Deze ruimte beschikt over een aparte ingang, maar kan ook vanuit de brasserie benaderd worden. Hierdoor is het een leuke ruimte om extra in te zetten wanneer uw feest samenvalt met een bijvoorbeeld een bijzonder sportevenement zoals een EK of de olympische spelen. De liefhebbers hoeven dan niets te missen en kunnen vervolgens weer aansluiten bij uw feest in de brasserie.  de Bles feesten en partijen
Contact