Ma-Vr geopend van 17.00 - 22.00 uur, weekend 11.00 - 22.00 uur | 071 - 580 1590

Eerste deelnemers Xmas markt bekend!

Terug naar het overzicht

De voorbereidingen voor de Xmas markt zijn al in volle gang.  Van mode en woonaccessoires tot aan wijnen en kerststukjes, het is allemaal aanwezig. Daarnaast is het ook mogelijk om een leuke kerstworkshop te volgen of een drankje te nemen in het wintercafé. Dus pak je agenda en schrijf met grote letters bij 16 december: Xmas markt in de Bles. Om jullie niet langer in spanning te houden stellen we alvast wat standhouders voor. 

Oriflame

Oriflame is een internationaal beauty bedrijf dat begonnen is in Zweden. Het bedrijf is inmiddels gevestigd in meer dan 60 landen en staat bekend om hun persoonlijke aandacht en goede adviezen voor hun klanten. Voor cosmetica en make-up kun je terecht bij de stand van Oriflame. 

Nice Moments

Het idee van Nice Moments is ontstaan toen Frida haar zoon 4 jaar werd en naar school ging. Dat was het moment dat ze begon met briefjes maken voor hem. Gewoon een leuk complimentje, voor in de broodtrommel. Inmiddels zijn er vier series: voor kleuter, kind, tiener en partner. Kaartjes verpakt in een leuk bewaar doosje om de mensen om je heen te verrassen met leuke, lieve en grappig kaartjes. Want een grappig berichtje of complimenten kan toch iedereen gebruiken!

Typisch Shanna

Shanna maakt onder andere dromenvangers, wandhangers, topjes en nog veel meer. Alle items zijn handgemaakt en uniek, wat het nou juist zo bijzonder maakt. Want hoe leuk is het om iets te hebben van niémand heeft? 

At the Farm

Ze houden van een goede sfeer in huis en je lekker voelen in mooie, hippe en comfortabele kleding. Woonaccessoires die je huis gezellige warme sfeer geven waar je graag in thuis komt, zoals die van het merk Goround interior en IB Laursen. Fashion die lekker draagt, makkelijk combineert en natuurlijk ook hip is!

Boeren kaasfondue 

Ray Heistek maakt heerlijke Kaasfondue in blik. Zijn ambachtelijke kaasfondue bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is dus vrij van toevoegingen en conserveermiddelen. Ray maakt de Kaasfondue in blik sinds 2017 en na een jaar proeven en verbeteren van het recept is het nu eindelijk voor iedereen mogelijk hiervan te genieten! Hij maakt zijn kaasfondue van de beste kazen van de boerderij en voegt daar alleen wat wijn, maïzena en water aan toe om voor jou een perfect blik kaasfondue te maken.

Bloemsierkunst de Passie

De passie is ook gevestigd in Stompwijk en is 20 jaar geleden met veel plezier en passie opgericht door Ingrid. De passie verkoopt bloemen per stuk maar stelt ook alle mogelijke boeketten voor elke gelegenheid voor u samen.

The Winelist

The Wine List beschrijft zichzelf als de Cupido van de Wijn; ze verspreiden de liefde voor wijn én maken de perfecte match tussen een bepaald moment en de juiste wijnen. Op deze manier maken ze wijn niet alleen leuker, maar ook makkelijker! Hoe ze dat doen? Door de introductie van kant-en-klare wijnlijstjes! Voor elke gelegenheid hebben ze de perfecte wijnen alvast voor je uitgezocht. Zo blijft er meer tijd over om te genieten!  The wine list is gelieerd aan onze wijnleverancier @l'exception en er zal heel wat te proeven zijn tijdens onze kerstmarkt. Uiteraard vertellen ze graag alles over hun wijnen en leggen ze uit hoe je de wijnen gemakkelijk in huis kunt krijgen. Weer een goede reden om naar de kerstmarkt te komen.

Vous Dezirez

In 2012 ontwikkelde Desirée Pardon een uniek concept voor een tas; de Mix&MatchBag onder haar label Vous Desirez (Wat u wenst). Nu ontwerpt en maakt ze, naast de Mix&MatchBag nog vele andere modellen tassen en andere producten van leer. Ze heeft haar eigen collectie, maakt tassen in opdracht (custom-made) en tassen als dierbare herinnering waarbij haar passie voor haar vak en de behoefte aan zingeving prachtig samenkomen in haar werk.  

Roos Feestartikelen 

Roos Feestartikelen uit Leidschendam blinkt uit in ballondecoratie. Maar er is meer. Menig feestzaal en huiskamer in de regio zijn al eens aangekleed door Roos Feestartikelen. Zo ook al meerdere malen De Bles. Op de Xmas markt kun je zien wat Roos Feestartikelen zoal te bieden heeft. Leuke artikelen om je feest net wat extra's te geven.

LOOS

LOOS is het bedrijf van Loes Looijen en ze staat op onze Xmas markt met haar handgemaakte spullen. Ze maakt voornamelijk houten artikelen zoals tafeltjes, planken en kaarsenhouders. Zo zijn er ook een aantal artikelen welke bij haar kraam te vinden zijn van een eik gemaakt die in Stompwijk heeft gestaan. Kom een kijkje nemen en een gezellig praatje maken op 16 dec. Loes heeft er zin in!

De komende tijd zullen we telkens wat standhouders aan jullie voorstellen dus hou ons in de gaten!


Kerst
© De Bles Horeca 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden