Di-Vr 12.00 – 22.00 | Za-Zo 10.00 - 22.00 | 071 - 580 1590

Super Sunday

Terug naar het overzicht

Schouder aan schouder achter Nederland! Eindelijk is de Coronadruk uit de ziekenhuizen en mogen we weer iets. Die kans willen we natuurlijk aangrijpen om eindelijk met elkaar Oranje in actie te zien tijdens een eindtoernooi. 

Het demissionaire kabinet heeft besloten dat we zonder Coronaregels bij elkaar kunnen komen als we een covidvrije zone creeren. Dat gaan we doen in de brasserie. Met als doel ruim 200 uitzinnige dorpsgenoten die met elkaar formule 1 en/of voetbal willen kijken. De voorwaarden voor toegang zijn minimaal één van onderstaande punten:

- Jonger dan 13
- Negatieve test door testen voor toegang
- Volledig gevaccineerd
- Afgelopen halfjaar besmet geweest (en vastgesteld door GGD)

Coronacheck
In principe moet bovenstaand geregistreerd worden in de app Corona check (coronacheck.nl). Naar verwachting wordt de functionaliteit 24 juni uitgebreid. Mocht dat niet het geval zijn, dan accepteren we de officiële vaccinatiebewijzen of GGD testresultaten in geval van eerdere besmetting in combinatie met legitimatiebewijzen. 

Testen voor toegang
Voor iedereen die nog aan de voorwaarden voldoet gaan we zaterdagmiddag om 15 uur (bij voldoende animo) met een bus naar de testen voor toegang teststraat in Alphen aan de Rijn. Kosten zijn maximaal €10 p.p. en dat is inclusief een zelftest die weer wenselijk is voorafgaand aan de busreis en een mondkapje voor in de bus. Meld je aan voor de teststraatreis via info@debleshoreca.nl

© De Bles Horeca 2019 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden