Feesten en Partijen achtergrond
Een onvergetelijke bruiloft
op een authentieke locatie?
neem contact op met onze bruiloftexpert
Contactaanvraag
indienen
"Al onze gasten waren blij verrast over deze locatie en we hebben echt een super dag gehad!"
*
"Alles was super geregeld! Je hebt de hele locatie voor jezelf, dat geeft een intiem gevoel."
*
"'s middags trouwen in de grote zaal, receptie buiten op het terras, vervolgens heb je boven een onwijs leuke zaal waar je met een man of 30 (kan zelfs meer) heerlijk rustig kan dineren."
 

Over Trouwen


Maak uw trouwdag onvergetelijk.

Het prachtige authentiek pand met binnenin een modern horecabedrijf biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden. De Bles is omgeven met een prachtig stukje polderlandschap dat gemakkelijk te bereiken is. Al decennialang is het een geliefde trouwlocatie waar het tevens mogelijk is om elkaar het ja-woord te geven. 

Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van uw leven tot een groot succes te maken. Van de huwelijksplechtigheid tot receptie, feest, buffet of gastronomisch diner, wij maken van uw trouwdag een onvergetelijk feest. Onze trouwexpert zorgt ervoor dat uw(jullie) trouwdag tot in de puntjes geregeld is, precies zoals uw (jullie) het droomhuwelijk voor ogen hebben. Een op maat gemaakte bruiloft wat uw trouwdag uniek maakt. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de zalen en de sfeerbeelden op onze website of neem contact met ons op om kennis te maken met de Bles.

U kunt hier uw interesse kenbaar maken

de Bles feesten en partijen
Contact