Ma-Vr 17.00 - 22.00 | Za-Zo 12.00 - 22.00 | 071 - 580 1590

Trouwen - Bruiloft

Ja ik wil! 

Al decennialang is De Bles een geliefde trouwlocatie waar het tevens mogelijk is om elkaar het ja-woord te geven. Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van uw leven tot een groot succes te maken. Van de huwelijksplechtigheid tot receptie, feest, buffet of gastronomisch diner, wij maken van uw trouwdag een onvergetelijk feest. Onze trouwexpert zorgt ervoor dat uw(jullie) trouwdag tot in de puntjes geregeld is, precies zoals uw (jullie) het droomhuwelijk voor ogen hebben. Een op maat gemaakte bruiloft wat uw trouwdag uniek maakt.   

De Bles ligt in het landelijke Stompwijk, zeer centraal gelegen tussen Leiden, Zoetermeer, Leidschendam en Den haag. De Bles is omgeven met een prachtig stukje polderlandschap dat gemakkelijk te bereiken is, slechts 5 minuten vanaf de snelweg A4. De hele dag kan op onze locatie plaatsvinden en zelfs in verschillende ruimtes, maar ook delen van de dag. Het biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden.  

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de zalen en de sfeerbeelden op onze website of neem contact met ons op om kennis te maken met de Bles. Natuurlijk is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om de ruimtes te bekijken en de persoonlijke wensen te bespreken.  

Checklist voor bruidsparen

Je bent bezig met je de planning van je bruiloft. Spannend! Het team van De Bles heeft veel ervaring op dit gebied en is je graag van dienst!

Bel voor een afspraak met onze weddingplanner Yelka op 071 - 580 1590. 

© De Bles Horeca 2019 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden