Feesten en Partijen achtergrond
Een onvergetelijke bruiloft
op een authentieke locatie?
neem contact op met onze bruiloftexpert
Contactaanvraag
indienen

Mogelijkheden


Met het opsommen van de ‘standaard’-mogelijkheden van de Bles zouden we U en onszelf te kort doen. De mogelijkheden bij De Bles zijn oneindig zodat jullie bruiloft uniek is. Een idee of voorstel moet wel erg uitzonderlijk of onrealiseerbaar zijn voordat wij er niet aan meewerken.

Ons vaste podium met beamer in de brasserie wordt ingezet voor bands of DJ’s voor een spetterend feest, maar ook om waardevolle zaken voor een feesteling tentoon te stellen. Wordt het podium niet gebruikt dan kan op de achterwand een foto, een slideshow of een film van het bruidspaar worden weergegeven. Door de sfeervolle ledverlichting misstaat een leeg podium ook niet.

Eten

Een diner, een buffet, een barbecue, een walking dinner en klassieke/eigentijdse borrelhapjes. In onze professionele keuken bereidt ons chef-kok met veel passie voor zijn werk de gerechten die u wenst. Een buffet met lievelingsgerechten van het bruispaar of elke gang afkomstig van een favoriet vakantieland, alles kan. Erg leuk, verrassend en lekker!

Extra’s

Wij denken graag mee welke extra’s bij jullie droomhuwelijk past en maken jullie feest onvergetelijk voor de gasten. Dat kan variëren van de omgeving om te toveren in één thema, een cocktailbar voor de feestavond of net even dat stukje extra aankleding. Uw wens staat centraal.

Persoonlijk

Wij vinden het extra leuk om uw bruiloft te personaliseren. Daar hebben we verschillende manieren voor. Voor de hand liggend zijn uw persoonlijke menukaartjes of het projecteren van uw persoonlijke foto, maar wat dacht u bijvoorbeeld van gepersonaliseerde lampenkampen of tafellampjes? de Bles feesten en partijen
Contact