Feesten en Partijen achtergrond
Een onvergetelijke bruiloft
op een authentieke locatie?
neem contact op met onze bruiloftexpert
Contactaanvraag
indienen

Onze Zalen


De Brasserie

(Met sfeervolle binnentuin)
Capaciteit: van 75 tot 500 gasten

Onze hoofdzaal is onze riante brasserie waarin u tot - afhankelijk van de opstelling -  tot ca. 350 gasten kunt ontvangen (staande receptie). De brasserie is te combineren met onze brasseriebar waardoor de ruimte een extra capaciteit krijgt van nog eens ca. 150 gasten. Onze brasserie kenmerkt zich door de sfeervolle inrichting, een goed bereikbare bar in het midden van de zaal en een sfeervol en vast podium dat ingezet kan worden voor bijvoorbeeld een band of een D.J. De brasserie heeft een fraaie beschutte buitentuin waarmee uw feest tot 10 uur ’s avonds ook (deels) buiten gevierd kan worden. Ook zijn er een beamer en muziekinstallatie beschikbaar en een toilet voor mindervalide gasten. Onder het podium bevindt zich een Olli+jeujeu kinderspeelhuis. Dit speelhuis kan ingezet worden ter vermaak van de kleinste gasten, maar ook gesloten worden waardoor deze volledig uit het zicht verdwenen is. 

De Brasseriebar

(Met aangekleed terras)
Capaciteit: van 35 tot 100 gasten

De Brasseriebar heeft dezelfde uitstraling als de brasserie, maar is apart inzetbaar als een kleinere sfeervolle feestzaal. Een akoestische schuifwand scheidt de brasseriebar volledig van de brasserie. In de brasseriebar is alles beschikbaar wat u nodig geeft voor een geslaagd feest. Van een bar tot een geluidsinstallatie met microfoon en van feestelijke verlichting tot klimaatbeheersing. Extra voordeel van de brasseriebar is dat deze ruimte aan ons terras grenst aan de voorzijde van ons pand waardoor u tot 22 uur ’s avonds uw feest ook (deels) buiten kunt laten plaatsvinden. 

’t Woonhuys

Capaciteit: van 10 tot 100 gasten

’t Woonhuys is gevestigd op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift of met de trap. Het woonhuys is eveneens een sfeervolle ruimte, maar heeft een iets meer formeler karakter dan de brasserie en de brasseriebar. ’t Woonhuys is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het diner. Ook ’t woonhuys beschikt over een eigen bar, klimaatbeheersing, een geluidsinstallatie met microfoon, een beamer en eigen toiletgroepen incl een toilet voor mindervalide gasten. 

de Bles feesten en partijen
Contact