Houten achtergrond
Volg ons op
Sfeerimpressie historie De Bles - sinds 1685

Werken bij de Bles

De Bles is een veelzijdige en eigentijdse horeca-onderneming. De veelzijdigheid uit zich in verschillende horecaconcepten onder één dak. Van een luxe restaurant tot een sportsbar en van onze brasserie tot het thuisbezorgen van eten.

De Bles is een jong bedrijf in een historie rijk horecapand waar maar liefst al 330 jaar horeca bedreven wordt. Om invulling te kunnen geven aan onze bedrijfsformule zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken.

Wij zoeken energieke, flexibele collega's die het leuk vinden om samen met collega's het gasten naar hun zin te maken. Collega's die er niet wakker van liggen om tijdens piekuren een tandje harder te werken. Afhankelijk van de functie in het bedrijf speelt spontaniteit en representativiteit in meer of mindere mate een rol.

Wij bieden een leuke werkomgeving met veel mogelijkheden. Mensen bezoeken horeca vooral voor hun plezier en dat betekend veel gezelligheid en vrolijkheid tijdens hè werk. Ben je minder ervaren? Geen probleem, het team staat klaar om je op te leiden in de Horeca. We zoeken collega's voor in de bediening, voor de afwas, achter de bar, voor in de keuken en voor thuisbezorgen. Interesse? Stuur een mail met je motivatie naar jeroen@debleshoreca.nl.