Di-Vr 17.00 – 22.00 | Za-Zo 12.00 - 22.00 | 071 - 580 1590

Zakelijk - Mogelijkheden

We zijn dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Voor vergaderingen of bijeenkomsten desgewenst vanaf 07:00 uur toegankelijk. De ruimtes zijn per uur, per dagdeel of per hele dag te boeken.

Vergaderen

De Bles beschikt over een ruime, eigentijdse en compleet uitgeruste vergaderzaal. Daarnaast beschikken we over diverse ruimtes die ook geschikt zijn voor teammeetings, workshops of presentaties. De vergaderruimte is uitgerust met een beamer, beamerscherm, flipovers en muziekinstallatie en eigen bar. Bij aankomst staat er mineraalwater op tafel en liggen er blocnotes met pennen en pepermuntjes klaar. U kunt de vergadering uitbreiden met bijvoorbeeld onbeperkt koffie, thee en frisdrank. Daarnaast is het mogelijk om de vergadering compleet te maken door verschillende catering opties. Bijvoorbeeld een lunch, diner of een borrel met borrelhapjes.

Team building/ activiteiten

Wilt u de vergadering combineren met leuke activiteiten voor uw gezelschap of is de zakelijke bijeenkomst bedoelt als teambuilding? De Bles kan verschillende activiteiten voor u organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een professionele BBQ workshop in onze sfeervolle binnentuin. Leren barbecueën, eten, lachen en vooral beleven! Een tocht per paardentram door het prachtige landschap of een vaartocht vanaf de Bles richting Leidschendam of Leiden. In en rondom Stompwijk zijn lange, maar ook korte wandeltochtjes door de polder te maken om even een frisse neus te halen. En wat dacht u van een energizer zoals een workshop emmertrommelen of lachyoga? Heeft u eigen ideeën? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij organiseren het graag voor u.

Zakelijk diner

Voor een zakelijk diner bent u bij ons aan het juiste adres. In een eigen ruimte in alle rust dineren of juist een informeel diner, alles is mogelijk. Tevens hebben we een heerlijk terras en binnen tuin waar u met mooi weer gebruik van kunt maken. Onze vakbekwame keukenbrigade heeft voor ieder gezelschap een gepast menu. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een walking diner, waarbij tijdens het in beweging zijnde feest de gasten worden voorzien van allerlei kleine luxe gerechten. Een diner met bij elk hapje een daarbij behorende wijn of een proeverij waarbij onze chef-kok een proeverij samenstelt die u gezellig met uw gezelschap kunt opeten.

Personeelsuitje

Ook voor personeel uitjes kunt u terecht in De Bles. Met collega’s de handen uit de mouwen steken tijdens een professionele barbecue workshop of een kookworkshop? Fanatiek mee doen tijdens een pubquiz of muziekquiz? Ontspannen varen en met picknickmanden onderweg? Of ‘gewoon’ een gezellige borrel? Het is allemaal mogelijk. Eigen ideeën? Wij staan overal voor open en organiseren het graag voor u. 

De Bles - Zakelijk

Wilt u niet alleen vergaderen, maar zoekt u ook een activiteit voor uw gezelschap? Wij kunnen verschillende activiteiten voor u organiseren. Zoals bijvoorbeeld een professionele barbecue workshop of een vaartocht vanaf De Bles naar Leidschendam of Leiden.

© De Bles Horeca 2019 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden